Menu

РК „Сивац 69“ – Нови члан Супер Б лиге Србије

РК „Сивац 69“ је нови члан Супер Б лиге Србије!!!

Три кола пре краја првенства, након пораза РК „Јабуке“ у Инђији резултатом 25:24, екипа РК „Сивац 69“ осигурала је прво место на табели, место које води у рукометну елиту у нашој земљи.
„Пантери“ ће од наредне сезоне бранити част нашег места у Супер Б лиги Србије.

Многи ће рећи лако, лежерно, са пола гаса…. Међутим, само ова група момака, на челу са Бранком Жежељом зна колико је зноја проливено и колико је мукотрпног рада било потребно.

У сезони 2019/2020 која је пред нама, у години када наш вољени клуб слави 50 година од свог оснивања, да ли је ико могао пожелети лепши поклон за наше „Пантере“?!

Не тако давно, пре 4 године, након меморијалног турнира који је одигран на тада нашем рукометном игралишту под ведрим небом и на бетонској подлози, наш „шеф“ Велибор Милојичић ОБЕЋАО је да ће се у Сивцу 2019. године играти Супер Б лига и то у нашој хали, баш на оном месту где су многи од наших играча започели своје прве рукометне кораке.

Нисмо ни сањали, ни у најлуђим сновима могли да замислимо да се то може обистинити. Али већ тада, наша управа је мудро ковала план како треба радити, како напредовати из године у годину, и како доћи до коначног циља.

Данас, ове тмурне мајске вечери, снови су постали јава!!! Небо је за нас ведро и само нам је оно граница. Сан је досањан.

Сивчани, будите поносни. Овај успех је и Ваш успех! Успех за све оне који су веровали, али и за оне које нису!!!

Циљ је испуњен, али ми желимо још више!
Гладни смо победа.
Желимо 22 победе у исто толико мечева.
Желимо да покажемо да нам је и те како место тамо где идемо!!!!

Срдачно,
ваши „Пантери“