„Пантери“ примили пехар намењен прваку Прве рукометне лиге СрбијеУ прелепом амбијенту „Пантери“ примили пехар намењен прваку Прве рукометне лиге Србије!

У крцатој хали у Сивцу наши „Пантери“ су одиграли ревијалну утакмицу против репрезентације лиге. Утакмици је предходила церемонија доделе медаља и награда за најбоље појединце.

Чабаи Марко, наше убојито лево крило понео је епитет најкориснијег играча лиге, као и титулу најбољег стрелца лиге за сезону 2018/2019 са 209 постигнутих голова. Признања за најбољег појединца, медаље свим нашим играчима, као и шампионски пехар, уручили су Иван Мандић, помоћник директора лиге за судијска питања и председник управног одбора лиге Слободан Павловић.

На нашу жалост „Пантери“ нису успели да победе у овом мечу, али ко ће им замерити. Публика је имала у чему да ужива, прегршт лепих потеза, егзибиција на обе стране. Сви играчи који су били у саставу добили су прилику да учествују у овом мечу. На крају 35-38.

Стрелци за РК „Сивац 69“ : Калић 10 голова, Чабаи 8 голова, Живковић 4, Беслаћ и Милојевић по 3 гола, Фуртула, Славуљица и Ћујић по 2 гола, Бошковић 1.
играч утакмице Бошко Маринковић из екипе РК „Инђија“

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *